Bouw je eigen carrière

Start jouw traineeship

Bouw je eigen carrière

Start jouw traineeship

Wil jij na je studie graag ervaring opdoen bij een topbedrijf? Maar ook blijven leren en werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dan is een traineeship bij USG Engineering de juiste keuze. Als trainee krijg je de begeleiding die je nodig hebt om de stap van starter naar professional te maken.

Van starter naar professional

In één tot twee jaar word je in het USG-Engineering traineeship opgeleid tot een volwaardig professional. Aan het begin van je traineeship stel je samen met je coach een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Daarnaast ga je zes trainingen volgen die bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling:

  • Samenwerken
  • Mentale weerbaarheid
  • Persoonlijk leiderschap
  • Communicatie en beïnvloeding
  • Klantgericht handelen
  • Presenteren en profileren

Naast de trainingen in softskills ga je technische trainingen volgen die aansluiten op jouw specialisatie, hierbij kun je verschillende certificaten behalen. Verder breid je je technische kennis  uit doordat je vanaf de start van het traineeship bij een opdrachtgever aan de slag gaat. Samen kijken wij welke opdrachtgever, functie en opdracht het beste bij jou passen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

 

De voordelen van een traineeship bij USG Engineering

✔   Een vast salaris en volledig vergoede opleiding
✔   Zes competentietrainingen per jaar
✔   Maandelijkse coaching
✔   Een wekelijks contactmoment
✔   Twee keer per jaar een teamuitje
✔   Toegang tot netwerkborrels
✔   Doorgroeimogelijkheden binnen 2 jaar bij verschillende topbedrijven
Traineeship USG Engineering

Solliciteren als trainee

Als starter kom je in aanmerking voor ons traineeship wanneer je minimaal een MBO3 opleiding hebt afgerond. Hierbij is het een vereiste dat de opleiding in dezelfde richting is als het beoogde traineeship. Zo zorgen wij ervoor dat jij je opdracht succesvol afrond en plezier in je werk houdt.

Als trainee kun jij bij USG Engineering uit drie verschillende traineeships kiezen: expert, configure en change. Wil jij expert worden binnen één afdeling van een organisatie? Dan kies jij voor het expert traineeship, waarbij je tijdens je traineeship verschillende opdrachten op dezelfde afdeling afrond.

Twijfel jij welke afdeling bij jou past? Maar ben je al wel overtuigd van jouw ideale werkgever? Dan is het configure traject waarschijnlijk de juiste keuze voor jou. Hier draait het om verdieping en verbinding in de organisatie, waarbij je op elke afdeling een andere opdracht krijgt.

Tenslotte kun jij ook nog kiezen voor het change traineeship. Hierbij heb je ook weer op meerdere afdelingen een opdracht, maar wordt er gefocust op innovatie en verandering.

Expert Traineeship

'Expert'
12 maanden

Werktuigbouwkunde

'Configure'
24 maanden

Groot netwerk

'Change'
24 maanden

Wij begrijpen dat je waarschijnlijk nog veel vragen hebt. Laat je gegevens en je cv achter, dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op.
 

Vrijblijvende informatie over onze traineeships

Upload hier je CV (niet verplicht)