Welkom in de wereld van USG Engineering!
Techniek is overal om ons heen. Sterker nog, we kunnen niet zonder. Het is het fundament onder ons bestaan.

Techniek is altijd in beweging

Ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op, oude ambachten en nieuwe technologieën zoeken naar de perfecte verbinding. Bij ons draait het om mensen, passie voor techniek en de wil om het verschil te blijven maken.
Fotolia_221778370_M_1000px

Experts

Onze geschiedenis gaat ver terug. Sinds 1968 detacheren we technisch talent op hbo- en wo-niveau. We vinden, binden en boeien medewerkers en leiden ze op. Daarnaast geven we advies over technische vraagstukken. We helpen grote en kleine organisaties om de nieuwste digitale ontwikkelingen in de bedrijfsstrategie te verwerken.

USG Engineering maakt deel uit van USG People. USG People is onderdeel van RGF Staffing, wereldwijd één van de grootste HR-dienstverleners met activiteiten in Europa, Japan, Noord-Amerika en Oceanië. Iedere dag werken er meer dan 300.000 medewerkers via het netwerk van RGF Staffing bij bedrijven en instellingen.

Ontwikkeling

Werken bij ons betekent dat jouw carrière het uitgangspunt is. We ondersteunen je bij je (door)ontwikkeling, zodat je goed voorbereid aan betekenisvolle opdrachten kunt werken bij één of meerdere opdrachtgevers. Je kunt ons inzetten als springplank voor de ultieme start van je carrière of je kiest bewust voor een langdurige samenwerking met ons. In dat laatste geval beloven we je een waardevol cv en een doortimmerd plan waar je over vijf jaar wil staan op basis van jouw wensen en ambities.

Bij USG Engineering ben je geen nummer. We hebben oog voor wie je bent en wat je kunt én we stimuleren je om jezelf te blijven ontwikkelen. Met uitdagende leer- en werkprogramma’s op maat helpen we je de beste versie van jezelf te worden, zodat je het verschil blijft maken in je werk. Nu en in de toekomst.
AR-Maintenance_1000px
pexels-thisisengineering-3912475_1000px

Cultuur

We gaan voor groei en resultaat, maar altijd vanuit het menselijke aspect. Dat dit prima samengaat bewijzen we iedere dag. Wij hebben hart voor mens én techniek. Dat is wat ons drijft en waar we onze doelen op baseren. Het vraagt oprechte aandacht, ondernemerschap, gretigheid, vasthoudendheid en flexibiliteit. In ruil daarvoor geven we veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Snelheid is in ons vak cruciaal, dus de lijntjes zijn kort. Afspraak is afspraak, een open blik en zelfstandigheid is een vereiste om succesvol te zijn.

Trots

We zijn er trots op dat we succesvol zijn in een dynamische arbeidsmarkt en elke dag vraag en aanbod bij elkaar weten te brengen. Sterker nog, we worden gezien als een specialist en betrouwbare partner. Als je waarde wil toevoegen aan mensen en bedrijven ga je niet voor kortstondige successen, maar voor een langdurige en waardevolle samenwerking. We zien de potentie van elk individu en weten dit te matchen aan de juiste organisatie of project, dat is waar we goed in zijn!

Eerlijk is eerlijk, niet elke bemiddeling komt altijd direct tot een goed eind bij een opdrachtgever. Zo kunnen we de persoonlijke klik tussen mensen niet afdwingen, maar daar laten we ons niet door afschrikken. We gaan net zo lang door tot de juiste persoon op de juiste plek zit.

Neem contact op
Fotolia_255608036_M_1000px