Werken bij USG Engineering
Wil je als recruiter, consultant of manager in de technische detacheringswereld aan de slag? Ontdek meer over het werken bij USG Engineering.

Een baan bij USG Engineering

USG Engineering is een landelijke speler en heeft daarom regiokantoren door het hele land. Op deze kantoren werken onze recruiters, consultants, talent- en growth hackers en managers om technisch specialisten en klanten met elkaar te verbinden.

 
Filteren en zoeken
Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Opleidingsniveau
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie

1 engineering vacatures gevonden

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail
Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

 
pexels-thisisengineering-3862600_1000px

Onze cultuur

Een informele sfeer, korte lijnen, vrijheid en vertrouwen. Zo kun je onze cultuur in een notendop omschrijven. Deuren staan altijd open, of dit nu bij je directe collega of het management is. 

We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk, daarom start je jouw carrière bij ons met een onboardingsprogramma van 7 maanden.

Open sollicitatie

Feestjes, borrels en uitjes

Het draait niet alleen maar om werken. We organiseren daarom regelmatig uitjes, borrels en vrijmibo's en pakken zo nu en dan een feestje mee.

Elk jaar organiseert ons moederbedrijf USG People een kick-off. Dit jaar was het feest in AFAS live, met onder andere StukTV, Kris Kross Amsterdam en MAAN. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Open sollicitatie