Op zoek naar technische expertise?
Bij ons ben je aan het juiste adres voor de beste technisch professionals, maar ook voor technische leeroplossingen, hr consultancy en talentontwikkeling.
Fotolia_81751618_M_1000px

Detacheren

Heeft je organisatie tijdelijk behoefte aan externe personele ondersteuning? Dan is detachering de oplossing. Wij hebben technisch specialisten in dienst die voor een tijdelijk project of vaste periode bij jouw organisatie aan de slag kunnen. De werving, selectie en het werkgeverschap ligt daarbij in onze handen.


HR Consultancy & Talentontwikkeling

Naast detachering helpen wij organisaties met strategische personeelsplanning, loopbaanadvies voor technisch specialisten en employer branding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een op maat gemaakt leer- en werkprogramma, waarin jouw toekomstige medewerkers klaarstomen voor een (management)functie in de techniek.


pexels-thisisengineering-3862600_1000px
pexels-thisisengineering-3861938_1000px

Leeroplossingen

Zit jouw organisatie met een technisch opleidingsvraagstuk? Onze learning consultants kunnen jouw organisatie helpen bij de implementatie van een corporate academy, het leren en ontwikkelen op de werkplek of het borgen van specifieke technische kennis. We passen hier vaak innovatieve ontwikkelingen toe om het leren toegankelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan augmented reality, e-courses of mobile- en webbased learning.

Meer weten?

Digitale strategie├źn

Werkt jouw organisatie aan complexe producten in de maakindustrie? Wij verwerken de nieuwste digitale ontwikkelingen in jouw bedrijfsstrategie. Wil jij bijvoorbeeld de productlevenscyclus van jouw producten optimaliseren? Wij zorgen voor een oplossing op maat; van analyse tot aan de complete implementatie en nazorg. We werken hierbij met PLM & CAD, Internet of Things en Augmented Reality.
Info opdrachtgevers USG Engineering