USG Engineering expertise in trainingen
Bij ons ben je aan het juiste adres voor de beste technisch professionals, maar ook voor technische leeroplossingen, hr consultancy en talentontwikkeling.
Fotolia_81751618_M_1000px

Creo Parametric Trainingen


Trainingen

Door het tonen van context gevoelige informatie kan een medewerker live uitleg krijgen bij een machine of apparaat. Hierdoor zijn instructievideo's en handleidingen verleden tijd en kan er op eigen tempo door de live instructies gelopen worden.

Service

AR kan helpen bij het signaleren van problemen en het aanbieden van instructies voor de oplossing. Gebruik AR om de werking van de machine te simuleren en zo te zien waar het mis loopt.

Marketing & Sales

Een complex product met veel verschillende configuraties verkopen kan veel simpeler met AR. Bekijk een machine of apparaat van de binnenkant. AR maakt het mogelijk om een machine te ontleden en de werking ervan te simuleren. Zet gemakkelijk een andere configuratie over het huidige model met AR.


Windchill Trainingen

Internet of Things maakt het mogelijk om verschillende apparaten met elkaar te verbinden door middel van sensoren. Hierdoor is het mogelijk om storingen te herkennen en dit op een ander apparaat inzichtelijk te maken.

USG Engineering - Digital Transformation specialiseert zich in de link tussen Augmented Reality en Internet of Things. Verbind diverse apparaten met elkaar en combineer dit met Augmented Reality om data direct om te zetten in duidelijke informatie.


pexels-thisisengineering-3862600_1000px
pexels-thisisengineering-3861938_1000px

Creo Illustrate Training

Deze module is specifiek ontworpen voor het maken van 3D technische illustraties. In deze cursus leer je hoe je automatisch technische illustraties, animaties, annotaties en markups kunt maken vanuit bestaande of geïmporteerde 3D CAD data.

Deze kunnen vervolgens gebruikt worden in Vuforia voor het creëren van augmented reality experiences.

Interesse?

Bovenstaande voorbeelden zijn slechts enkele van de talloze mogelijkheden op het gebied van Augmented Reality en Internet of Things. Onze AR en IoT Consultants bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Laat uw gegevens achter via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.