Groot netwerk

Groot netwerk

 
We zijn een echte specialist en kennen de markt door en door. Want we werken al ruim 50 jaar met plezier en passie voor en met technisch professionals. We hebben een groot netwerk opgebouwd met vele technische bedrijven in Nederland. De grootste marktleiders, maar ook de kleine innovators.

Werktuigbouwkunde

Volledige focus op techniek

 
Veel van deze organisaties kiezen er voor om een groot aantal vacatures direct en exclusief bij ons te beleggen. Het is ons doel om de beste technisch professionals bij deze organisaties naar binnen te helpen. We garanderen jou de juiste begeleiding en het mooie is... dat gaat nooit ten koste van jouw salaris.

Persoonlijk contact

Informeel en persoonlijk contact

 
Bij ons krijg je altijd een vast aanspreekpunt. We willen jou leren kennen, maar we willen ook dat je ons kent. We streven naar een langdurige samenwerking. We zijn een laagdrempelige, informele en betrouwbare club collega's met één en dezelfde passie: techniek. De deur staat altijd open en de koffie klaar.

Loopbaan advies

Loopbaanadvies

 
We geven je graag advies over de volgende stap in je carrière. Samen vinden we jouw ideale project of vacature. Zodra je iets ziet waar jouw hart sneller van gaat kloppen, dan regelen wij een gesprek. Indien gewenst bereiden we je hier geheel kosteloos op voor en we maken ons hard voor de meest gunstige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Opleiding en ontwikkeling

Opleiding en ontwikkeling

 
Wil je graag een volgende stap maken, maar heb je niet de juiste papieren of hoeveelheid werkervaring? Ook dan zijn er bij ons voldoende mogelijkheden. We hebben contacten met diverse opleidingsinstituten in Nederland. Volg een opleiding terwijl je aan een nieuwe uitdaging begint. De opleidingskosten zijn volledig voor onze rekening.

Doorgroeimogelijkheden

Doorgroeimogelijkheden


Onze filosifie: je bent nooit uitgeleerd. Zeker niet in de techniek. We gaan er dus van uit dat je de komende jaren wil doorgroeien. Dat kan in salaris of functie zijn, maar ook binnen of zelfs buiten je vakgebied. Wij kunnen je hierbij, indien gewenst, helpen vanuit onze rol als tussenpersoon en werkgever. Zowel binnen als buiten je huidige opdrachtgever.

Overtuigd?

We maken graag kennis met je. Kom eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.