Baas van een bot challenge
Blijf op de hoogte & volg het Baas van het bot team tijdens de challenge!

Het nieuwste teamlid is bekend!

 

Michelle Willemsen en haar team van engineers bouwen een robot. Eentje die talentvolle engineers gaat spotten om ze te helpen aan een geweldige baan in de techniek. Dat lukt natuurlijk alleen als het een robot is die technisch helemaal top is én karakter heeft. Hier kan het team wel wat hulp bij gebruiken. Afgelopen maand kon jij je aanmelden om in het Baas van een Bot team te komen en inmiddels is de inschrijfperiode gesloten.

Benieuwd naar het nieuwste teamlid? Yes! Bekijk snel aflevering #05 terug en find out!

Baas van een bot challenge bij USG Engineering

Next steps Baas van een bot challenge

1. Inschrijfperiode

Alle engineers die in hun vrije tijd aan bots en pratende tosti-ijzers bouwen hebben zich afgelopen maand in kunnen schrijven voor het Baas van een bot team! Inmiddels is de inschrijfperiode gesloten en is de winnaar bekend gemaakt in aflevering #05!

2. Bouwupdates

Het gehele team zullen we natuurlijk op de voet blijven volgen! Hoe gaat het met het team? Waar lopen ze tegenaan en hoe gaan ze de robot 2.0 maken?  Ontdek alle hoogtepunten door onze Youtube afleveringen te kijken! 

3. Het Baas van een bot team

Lukt het team om op tijd een wervende robot te bouwen? Stay tuned!

Schrijf je in voor een vrijblijvend gesprek 

Helaas kan jij je niet meer inschrijven voor de Baas van een bot challenge. Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière , maar weet je niet waar je moet beginnen? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend carrièregesprek.

Samen ontdekken we waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.