Welkom in de wereld van USG Engineering!

Waar we ook kijken en wat we ook doen, techniek is overal om ons heen. Sterker nog, we kunnen niet zonder. Het is het fundament onder ons bestaan.
Oude ambachten en nieuwe technologieën gaan hand in hand en ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Passie voor techniek, nieuwsgierigheid en de wil om je te blijven ontwikkelen, daar draait het allemaal om.
 

Experts

Onze geschiedenis gaat ver terug. Sinds 1968 detacheren we technisch talent op hbo- en wo+-niveau. We vinden, binden en boeien ze en leiden ze verder op. Daarnaast zijn we een gewaardeerd adviseur voor technische vraagstukken. Samen met een gedegen kennis van de markt én een groot netwerk is dat wat ons uniek maakt. Wij zijn hét antwoord voor hoog gekwalificeerde technici die op een oververhitte arbeidsmarkt geen flauw idee hebben wat de beste keuze is.

Daarnaast lopen we het vuur uit onze sloffen voor organisaties die te kampen hebben met personele uitdagingen op cruciale plekken in hun technisch proces. Wij willen niets liever dan vraag en aanbod samenbrengen.

 
 

Ontwikkeling

Werken bij ons betekent dat je binnen kunt kijken bij verschillende organisaties. Je kunt ons gebruiken als springplank voor de ultieme start van je carrière of je kiest bewust voor een lange samenwerking. In dat laatste geval beloven we je een waardevol cv en een doortimmerd plan waar je over vijf jaar wil staan.

Bij ons ben je geen nummer. We hebben oog voor wat je meebrengt en stimuleren je om je te blijven ontwikkelen. Met uitdagende leer- en werkprogramma’s op maat helpen we je de beste versie van jezelf te worden. Wij zorgen ervoor dat je het verschil kunt blijven maken in je werk. Nu en in de toekomst.

Passie

Bij ons doen zowel de cijfers er toe als het menselijke aspect. Dat dit prima samengaat bewijzen we elke dag. Wij hebben een groot hart voor techniek en mensen én geloven in oprechte aandacht. Dat is wat ons drijft. Het vraagt van ons ‘op kantoor’ ondernemerschap, vasthoudendheid en flexibiliteit.

Afspraak is afspraak, een open blik en zelfstandigheid is een vereiste. In ruil daarvoor krijg je veel ruimte en vrijheid. Snelheid is in ons vak cruciaal, dus de lijntjes zijn kort.

Hart-voor-techniek-en-oprechte-interesse
 
Mud Masters Biddinghuizen - USG Techniek
 

Trots

Eerlijk is eerlijk, niet elke bemiddeling komt altijd tot een goed eind bij een opdrachtgever. Zo kunnen we de persoonlijke klik tussen mensen niet afdwingen, hebben we te maken met concurrentie of is de gewenste ‘schaap met vijf poten’ simpelweg niet te vinden. De krapte op de arbeidsmarkt is ook een feit. We zijn er trots op dat we in al deze dynamiek nog fier overeind staan. Sterker nog, we worden gezien als een specialist en een betrouwbare partner. Wij zijn absoluut geen ‘cv-schuivers’, daar krijgen we jeuk van. Als je waarde wil toevoegen aan mensen en bedrijven ga je niet voor kortstondige successen, maar voor een langdurige samenwerking.